Jahap

Okej det har gått ett x antal dagar sen sist jag skrev här, och det har hänt en hel del...
Jag har vart helt lugn i helgen, bara vart med familjen, tränat och vännerna. Söndagen blev en
sova ut dag, vaknade halv 1. Så länge har jag inte sovit på ungefär ett halvår. Senare den dagen åkte hela
familjen till guifmatchen.
Måndag blev utöver det vanliga. Startade dagen med ett träningspass, sen 18.13 tog jag petra isa och amanda tåget upp till Stockholm. Där väntade utgång på Berns och trängsel i en 40kvadratmeter lägenhet och jag tappade bort min iphone 4( 2 mån gammal).

Känns verkligen hemskt nu, jag är helt tom och ledsen. Sen är jag så jävla trött på de där jävla säljarna.
Dom är nedvärderande mot kvinnor och så fort män kommer in buggar o ber dom. De undan håller
information och gör allt för att lura kunderna. GAH



Lördag

Vilken vecka, är helt slut i kroppen. Har lyckats träna 8 pass den här veckan, varje pass 1 timme långt! Känns väldigt bra, fast är dock sjukt trött i kroppen.
Idag började jag dagen med body pump, sen kom isa och petre o plockade upp mig för en tripp till tuna park. Fick med mig hem en klänning, tröja, jeans och min favorit parfym numera :) Ikväll ska vi hyra 4 filmer och mysa hela kvällen!

Jag stör mig sjukt mycket på att jag bara kan ladda upp sånna här bilder! Mina egna bilder går inte att ladda upp ! varför?

Vore det du, skulle jag göra det om och om igen

Det är redan torsdag. Galet, snabbt går dagarna.

Sitter ensam i huset med en djup sovan lillasyster på övervåningen. Den här dagen har varit jätte bra. Jag och Jossan har gjort massor med vårt UF företag, fixat affischer, rådgivare, farit runt, och öppnat bankkontot. Nu jävlar är vi igång. Efter allt farande, drog jag hem och pluggade inför provet. Fick in Muskel steppen ikväll också, sjukt kul och jobbigt.

Imorgon börjar jag dagen med att morgon träna 06.45 ! Den nya fredagsrutinen, och den har hållt i 6 veckor :) Nej nej, nu ska jag lägga ifrån mig datorn och lägga mig i soffan !

Det regnar nästan sådär mysigt

Den här dagen hade varit perfekt om det hade varit typ lördag eller söndag, då man utan dåligt samvete kunnat slänga sig i soffan med en filt, filmer och massa gott. Men det går inte för min del att göra en tisdag när skolan är igång för fullrulle. Istället måste jag plugga naturkunskap. Bara att bita i det sura äpplet...

18.00

Det är trist och mörk måndag. Blåsit som fan har det gjort och jag har haft långt ifrån en normal skoldag.
Just nu känns ingenting speciellt roligt, sitter och pluggar för första gången den här terminen, vårt första prov är på fredag.

Men, men. Har annat att se framemot tex nästa måndag åker några av oss tjejer till Stockholm för party. Det ska bli grymt kul. Det jag ser framemot den här dagen är boxningen, ska köra med Petra eftersom att Isa svek...

ännu en gång...

nu är jag här igen. varför? det undrar jag med... känner mig väl rastlös ibland.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0